Romantisch slapen in Cottage Nostalgie.
hGerard & Marjanne heten u hartelijk welkom in de meest sfeervolle Bed and Breakfast in de Selfkant.

Wil je even helemaal tot rust komen en geheel weg zijn van de dagelijkse drukte...., waan je dan in de weelderige wereld van Cottage "Nostalgie". Geniet van de stilte en de natuur tijdens uw verblijf in één van onze romantische authentieke sfeerkamers.

In ons nostalgisch huisje uit 1884 beschikken wij over 3 romantische gastenverblijven. Twee kamers zijn voorzien van een charmante eigen badkamer. Onze kamers zijn met smaak op authentieke wijze ingericht De kamers bevinden zich op de eerste verdieping.
Vanuit de B&B heeft u nabij het smalste stukje Nederland, de gehele streek binnen handbereik.
Bezoekje Sittard (4 km), Maastricht (37km) , een pintje pakken in Maaseik in Belgie (14 km) met zijn gezellige marktplein of misschien een bezoekje aan Aachen (50km) en wat dacht u van onze mooie Selfkant met zijn leuke kleine dorpjes waar in de zomer altijd wel iets te beleven valt.

Het landelijke Millen is een klein, historisch dorp, lommerrijk sluimerend rond de ca. 1000 jaar oude kerk in de gemeente Selfkant (Duitsland), aan de grens bij het Nederlandse Nieuwstadt en Sittard. Millen heeft zelf een rijk verleden, maar het heeft ook voor Nederland een eigen rol gespeeld in de geschiedenis. Een overblijfsel hiervan is de kasteelruine. Millen is het meest westelijke dorp van Duitsland.

Bovendien is Cottage Nostalgie een mooi startpunt voor fiets- en/of wandeltochten.